Follow Me

15.10.2014

Pedaleaza, e mai sanatos!

   Chiar daca am evoluat atat de mult astfel incat sa punem sub capota unei masini "N" cai putere, cred in continuare ca mersul pe bicicleta este sfant. Se pare ca si in Craiova se vor amenaja primele piste pentru biciclisti, exceptandu-le pe cele din parcul Nicolae Romanescu. Drept urmare s-au organizat cateva actiuni pentru promovarea mersului pe bicicleta. Din pacate eu nu am putut participa, desi sunt posesor de bicicleta de mai bine de 2 ani. 


   Asadar, dau sfoara in tara ca in curand vom putea merge pe bicicleta intr-un mod cat se poate de corespunzator. Daca sunteti biciclist convins sau daca doar aveti o bicicleta cu care va plimbati in unele duminici prin parc, va invit sa participati la acest sondaj pentru a sti cati biciclisti suntem in Craiova.


   Eu unul sunt incantat de faptul ca vom putea pedala prin oras fara sa fim deranjati sau sa deranjam mandri posesori de autoturisme. Pana acum obisnuiam sa ma plimb doar prin parc, pentru ca acolo ma simteam in siguranta, chiar daca uneori cate un pensionar ratacit tinea mortis sa mearga fix pe pista.


   Sper ca odata cu implementarea acestui proiect, oamenii sa inteleaga faptul ca masina ar trebui sa fie varianta de rezerva in cazul deplasarilor intr-un oras si asa supra-aglomerat. Pe langa asta, cred ca daca vom vedea mai multe biciclete in oras, vom vedea si oameni mai sanatosi, mai putin stresati, iar procentul zambetelor pe metru patrat ar fi si el in crestere.

   Asadar, alatura-te si da vorba mai departe ca in curand vom avea piste pentru bicilisti in Craiova si invita-ti prietenii sa participe la sondaj.

   Spor la pedalat !

Un comentariu: