Follow Me

13.04.2015

Hai, ne imbracam?(7) | Cămășile sunt the new black

Trebuie să spun că îmi plac cămășile. Cred că am în dulap peste 20 de cămăși. Multe culese, evident, din second hand-uri, dar și câteva, precum cea din articolul ăsta, noi-nouțe. Îmi plac cele cu mânecă lungă. Iarna le port așa cum sunt menite, iar primăvara, vara le suflec mânecile.  

Și acum să intru în pâine, zic. Zilele trecute au fost vreo 18 grade în termometru, așa că am pornit la drum doar în cămașă, blugi și o pereche de adidași. Doar așa, ca să mă simt lejer și fercheș. Așadar, m-am îmbrăcat... de Paști. Două puncte și "d" mare.

Blugii sunt Levis și nu îi mai purtasem de ceva vreme. I-am luat acum vreo doi ani cred dintr-un second hand cu 7-8 lei. Sunt la fel ca în prima zi. Mai sus de blugi port o cămașă Bershka de la Kurtmann. E lejeră, are un aspect Denim(ish) și mă reprezintă. În picioare, o pereche de Nike Air pe care i-am preaslăvit în postarea asta.


Habar n-am cum stă situația în general, dar eu mă simt mai tânăr atunci când vine primăvara. Nu că aș fi bătrân al naiba, dar mă mai apucă câteodată.

Și ca să închei chestiunea legată de damblaua mea cu cămășile, precizez că totul se datorează în principiu second hand-urilor și nevoii de a cheltui cât mai puțini bani cu putință. Mi se pare că o cămașă reprezintă mult mai bine un bărbat decât un tricou sau, mai grav, un maieu. Cămaşa pentru bărbaţi e ca rochia pentru femei. 

Carouri, culori sau non-culori, toate sunt bine venite chiar și în mijlocul verii. Sau mă rog, asta e valabil la mine.


Voi tot purta cămăși de acum înainte pentru că dacă ar fi să fie... cămășile sunt the new black. Barbă pe toată fața de mi-ar mai crește, aș fi chiar ferice. Însă asta e cu totul și cu totul altă poveste.

Până atunci mă îmbrac zi de zi așa cum îmi trece prin căpșor.


Apropo, chiar nu ai nevoie de prea mulţi bani să te îmbraci ok, serios.


Song4this: Awolnation - Jailbreak

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu