Follow Me

11.05.2015

Am vorbit cu Kanye West

Okay, nu știu exact cum să-ți zic, dar l-am visat pe Kanye West. Pe cinste și onoare că îmi amintesc fiecare chestie pe care am discutat-o și exact conjunctura în care ne-am găsit amândoi. Și ai cuvântul meu că nu exagerez cu nimic.

Înainte să trec la povestirea visului, precizez faptul că West Kanye (ca să nu fac o cacofonie) este unul dintre artiștii pe care eu îi respect foarte mult. Îmi place muzica pe care o produce, felul cum se îmbracă, unele idei și faptul că dintre toți rapperii vieții, el chiar transmite ceva. Desigur, e și excentric, egocentrist și suferă de sindromul God-like, dar îi stă bine măcar.Buuun, să revin la cum l-am visat eu.

Totul se întâmpla într-o sală de clasă. Din câte mi-am dat seama era cea din școala generală. De ce acolo, habar n-am.

Stăteam unul lângă celălalt și ne legam amândoi la șireturi. Ca să vezi coincidență. Ridic blând capul și mă uit în dreapta mea. Îmi dau seama că era el. Nimic nelalocul lui până acum(ish).

Voiam să intru în taină cu el pentru că nu se știe când îl mai prinzi pe Dumnezeu de picior să ai o asemenea ocazie. Simțeam în vis cum îmi bătea inima de tare. Așa că dau să pornesc un dialog și zic:

-Hey, Kanye, nice shoes. Erau roșii, modelul Yeezy.

Nu mă așteptam să-mi răspundă, dar iată că o face.

-I like yours too, zice.

În momentul ăla eram ăl mai fericit. Kanye West vorbește cu mine și îi plac și adidașii mei. Poate fi ceva mai frumos de atât? NU.

Văd că merge treaba bine și dau să continui dialogul. Îl întreb când o să lanseze noul album pentru că oamenii nu mai au răbdare. Brusc eram reprezentantul comunității. El, serios îmi răspunde că maybe at the end of the next year. Mă întristez puțin, dar nu renunț.

-At least, realease Wolves.

El râde cu poftă și zice pe un ton superior:

-You liked it, didn't you?

-Hell yeah, zic.

Apoi el, întreptându-se spre ieșirea din clasă, închide dialogul cu mine printr-un simplu... We'll see.

Și cam asta a fost. Dacă o avea vreo însemnătate visul ăsta chiar aș fi curios să știu care e aia, dar până una alta, zău că Moș Ene s-a întrecut pe el.

Am avut un început de zi de luni mai bun și parcă sunt și mai Stronger!

Dă un play la Kanye West - Stronger

2 comentarii:

 1. Oh Kanye....you either love him or hate him. Talented dude tho. :)
  Thanks for visiting my blog.

  missymayification.blogspot.co.uk

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Haha, you're right about him.

   Have a nice day :)

   Ștergere