Follow Me

28.07.2015

”Andrei, stai drept!”

Trăim o viață relativ activă, însă paradoxal ne petrecem foarte mult timp stând pe un scaun. Aud expresia Stai drept! tot mai des. Și nu de fiecare dată îmi este adresată mie. Fie că navigăm internetul în lung și în lat ca un Christofor Columb, fie că lucrăm la computer, este indicat să avem o poziţie adecvată. Este cam atât de simplu. Și asta nu o spun doar eu, ci oameni cu scaun la cap. Medici și așa mai departe.
Din punctul meu de vedere este important să acordăm o atenție sporită acestui aspect aparent banal. Eu, de exemplu, chiar petrec mult timp într-un scaun cu ochii ațintiți pe un monitor. Și tastez și mă foiesc și uneori mai ridic picioarele pe birou și mă tot trage starea mea de relaxare în poziții total nefirești. Nu trece mult timp și aud: ”Andrei, stai drept!”. Și stau... un timp.
De aici însă mi-am dat seama că nu este în totalitate vina mea când vine vorba de statul aiurea la computer. Și oricât de pueril ar suna, vreau să știi că și scaunul are un cuvânt de spus.

Așa că am intrat eu însumi în rolul lui Christofor Columb și am navigat vastul internet în toate direcțiile. Am ancorat pe siteul celor de la www.scauneonline.ro și am petrecut ceva vreme acolo.

Recunosc că apreciez organizarea site-ului și faptul că pot găsi repede tipul de scaun pe care îl caut. În cazul meu, un scaun de birou. Am căutat un scaun potrivit nevoilor mele, care să mă ajute să-mi găsesc locul. Am găsit: scaun de birou ergonomic OFF907. Sincer să fiu, este aproape imposibil să nu găsești modelul care să îți placă și asta pentru că pe site sunt o mulţime de variante, pentru toate gusturile.

Personal, prefer ca spătarul să fie mai înalt pentru a-mi putea susține capul și în felul acesta îmi e ceva mai ușor să adopt o poziție normală . And this is a fact!

Un alt lucru pe care îl apreciez la cei de la ScauneOnline.ro este reprezentat de informațiile detaliate despre fiecare scaun în parte. Îmi place că sunt afișate toate dimensiunile pe care scaunul le are. Apar poze concludente și, ca o cireașă pe tort, sub acele informații este și un mic clip în care îți poți da seama de fiecare detaliu despre scaunul pe care urmează să-l cumperi. Un lucru bun și thumbs up pentru asta.

Diversitatea produselor este un criteriu esenţial care mă face să îţi recomand site-ul scauneonline.ro. Deşi am pornit croit spre categoria de scaune de birou, am remarcat şi celelalte categorii, deloc puţine la număr. De la scaune de bucătărie, scaune de bar, scaune pliante sau scaune conferinţă, până la scaune birou copii şi chiar scaune cu masaj. Cele din urmă sună tentant. În plus, livrarea este GRATUITĂ în 24-48h.
Deci uite că fiecare problemă are și o soluţie atâta timp cât o cauți, iar problema mea cu statul drept și corect pe scaun se pare ca are o rezolvare elegantă și eficientă. Dacă şi tu cauţi un scaun la preţuri accesibile şi la o calitate înaltă, îşi recomand să dai o fugă pe scauneonline.ro. Un scaun bun, un strop de voință și problemă rezolvată pentru toţi!

Sursă fotografii: ScauneOnline.ro, i.kinja-img.com şi crossfitcluster.com

4 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca nici eu nu stau prea corect la birou. Scaunul chiar face diferenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Așadar, nu trebuie să fim doar oameni cu scaun la cap. Trebuie să avem și unul adecvat sub fund :D

    RăspundețiȘtergere