Follow Me

13.07.2015

Cum a fost la Terminator Genisys in 3D

Am fost la cinema zilele trecute și-am reușit sa văd ultimul film din seria Terminator. Mai exact, Terminator Genisys. În 3D. Nu cred că mai este cineva care să nu aibă măcar o mică idee despre cine este Terminator, cine este Arnold Schwarzenegger și care este legătura dintre cei doi. Totuși zic să zic foarte pe scurt în patru cuvine. Arnold Schwarzenegger este Terminatorul. BOOM!


Filmul în sine nu este o capodoperă și sincer nici nu cred că și-a propus lucrul ăsta. Este mai mult un fel de a spune I`ll be back not într-un mod elegant și costisitor. Probabil că producerea filmului a costat o avere, dar asta-i viața.

M-am bucurat să-l revăd pe domnul Terminator după atâta amar de vreme încercând să salveze pe te miri cine, din calea unor alți Terminatori mai răi decât el. Sigur, de data asta sunt și ceva călătorii prin timp și spațiu, însuși Terminatorul îmbătrânește puțin pentru că nah... scenariu și motive bine întemeiate.

Puțin bang-bang, un strop de bum-bum și câte o glumă drăguță strecurată prin dialoguri care aveau în prim-plan planuri de distrugere și scăpare din situații iminente. Un plus a fost reprezentat de faptul că filmul a fost în 3D, unele efecte fiind chiar impresionante. 

La un moment dat, Arnie (Arnold Schwarzenegger) își mai rostește cu același șarm replica celebra I`ll be back!, moment în care eu am zâmbit nostalgic. 

A, era să uit. În film apare și Emilia Clarke. Cum care Emilia Clarke? Emilia Clarke, cea care o interpretează pe Daenerys Targaryen (Khaleesi) în Game of Thrones. Recunosc că de câteva ori eram gata-gata să cred că de după un colț va apărea și un dragon. Cu toate astea, nici vorbă despre așa ceva. A fost totuși drăguț să o văd și într-un alt rol decât cel din Game of Thrones. 


Ce să mai încolo și încoace... a fost draguț. Și uite așa s-a mai urcat cineva pe o șa și ne-a mai spus o poveste (a Teminatorului), așa cum a știut el mai bine. Terminatorul a terminat-o cu noi.

Hasta la vista, baby!

2 comentarii:

  1. Nice post!!!
    Would you like to follow each other? Let me know.

    With love, Nastya Deutsch ♡
    http://nastyadeutsch.blogspot.ru

    RăspundețiȘtergere