Follow Me

09.08.2015

Hai, ne imbracam? (15) | Hanorac Alcott in toiul verii

Ți-am zis în postarea precedentă din Hai, ne îmbrăcăm? că în comanda pe care am plasat-o la Kurtmann se regăsește și un hanorac Alcott. Ei bine, în postarea pe care tocmai o citești, hanoracul Alcott își face apariția.

Încă de la început vreau să elucidez misterul din jurul ideii ”De ce ți-ai lua hanorac vara?”. Dacă te numeri printre cei care au avut un asemenea gând, țin să precizez că o expresie populară îmi ține partea: omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Kboom, or not!?


Într-adevăr, la o primă vedere ar părea că este o idee cel puțin neinspirată să-mi îmbogățesc garderoba cu un hanorac în luna lui cuptor. Totuși, așa de tare mi-a plăcut, încât pe cuvântul meu de inginer pe care mi-l tot dau când vreau să fiu luat în serios, că nu i-am putut rezista. Guler înalt, culoare ok, iar faptul că îl căutam de mult timp, au fost motive suficiente să-l arunc în coșul virtual de cumpărături.Am sperat la o zi ceva mai răcoroasă pentru a ieși să-i fac câteva poze, iar pentru că sunt un tip norocos, am prins o zi în care erau doar 32 de grade afară. Înarmat cu un strop de răbdare, cu aparatul de fotografiat și cu Loredana de mână am pornit la drum.L-am purtat, l-am pozat, m-am copt, sunt fericit.În ceea ce privesc celelalte piese vestimentare (exprimare posh), am optat pentru blugii mei Levis cumpărați din târg cu 15 lei și pentru cealaltă pereche de Converse, pereche luată din același târg cu 20 de lei.


Dacă ar fi o concluzie de tras, aceea ar fi că subsemnatul abia așteaptă să vină toamna!

Apropo, chiar nu ai nevoie de prea mulţi bani să te îmbraci ok, serios.

Dă-i cu play la: MAGIC! - No Way NoNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu