Follow Me

28.10.2015

O opinie seo

Sunt foarte curios câți dintre voi, mai ales cei care aveți bloguri, stăpâniți cu adevărat tehnicile seo. Stați liniștiți, nu zic că eu stăpânesc domeniul foarte bine, dar sunt dispus să învăț și caut cele mai bune metode de a-mi scrie articolele pe blog. Un articol bine scris, seo-friendly, este un articol care aduce vizite blogului nu doar în ziua postării. Ulterior, acest articol bine optimizat va strânge vizite din căutările Google, iar blogul va crește în fiecare zi. Tocmai de aceea avem nevoie de cursuri seo și de ajutor de încredere, precum Digital Workforce


Firmele, site-urile online, dar și blogurile au nevoie de promovare seo și de o cunoaștere cât mai bună a regulilor de scriere ale unui articol. Indiferent de domeniu, este foarte important să nu uităm că scriem pentru oameni, pentru cititori, nu pentru roboți sau statistici. Tocmai de aceea este recomandat să apelăm la serviciile unei companii de seo care cunoaște cu adevărat necesitățile fiecăruia. O astfel de companie ”profi” trebuie să aducă site-ul la un nivel cât mai înalt, prin promovare și optimizare.

Este foarte important să existe pe site conținut unic, de interes pentru public și nu doar un text fără sens. Foarte multe site-uri cad în această capcană din dorința de a urca în statisticile Google. Articolele care nu fac decât să ”îmbrace” niște cuvinte cheie bine alese nu pot avea succes penturu oameni. Cititorii caută substanță, informații utile, răspunsuri la problemele lor. 

De exemplu, acest articol despre marketing conține informații foarte utile pentru orice blogger sau proprietar de site/magazin online. Cred în ideea de strategie de marketing pe termen lung. În general susțin cu tărie că planurile făcute pe termen lung sunt mult mai eficiente și mai durabile decât cele făcute superficial, pentru o perioadă limitată de timp. Articolul menționat mai sus mă face să mă gândesc mai mult la felul în care scriu articolele. Recunosc, deseori scriu articole impulsiv și uit de tot ce înseamnă seo sau optimizare. Uit de cuvintele cheie, însă voi încerca pe viitor să respect regulile. În orice caz, echipa Digital Workforce este acolo pentru fiecare dintre noi, ajutându-ne să avem site-uri și bloguri cât mai bine structurate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu