Follow Me

28.10.2015

Top 4 lucruri pe care nu le înțeleg la femei

Deși îmi este foarte peste mână și cred că e deja un pic clișeic ca un bărbat să expună o serie de lucruri pe care efectiv nu le înțelege la o femeie, mă încumet să alcătuiesc un Top 4. Așadar și prin urmare, Top patru chestii (care s-au mai scris) despre ce fac femeile de neînțeles uneori. Top patru pentru că top cinci it's so last year. Începem cu rochii ieftine și terminăm cu punctualitatea femeilor.


Numărul 1. Pasiunea excesivă pentru rochii sau fuste sau alte modele interesante care nu sunt pantaloni.  Înțeleg faptul că o rochie ok face și femeia ce o poartă să fie mai ok, dar să umpli șifoniere întregi, e deja prea mult. Este de admirat totuși faptul că femeile acordă o atenție la detaliile elementelor care îmbracă hainele într-o poveste pe care o vând bărbaților în mod... gratuit.

Numărul 2. Dorința de a etala elementele enumerate la numărul 1 pe rețele de socializare pentru a atesta faptul că orice investiție este justificată. Măcar acum, hainele arată în realitate ca în pozele de pe site, iar dacă investiția a fost una masivă, rămâne consolarea faptului că transportul a fost gratuit și rapid.

Numărul 3. Numărul excesiv de elemente de îngrijire personală. Am citit din curiozitate compoziția de pe două creme total diferite care se presupuneau că sunt pentru chestii, ai ghicit, total diferite. Aveau fix aceeași compoziție, ceea ce NU le făceau total diferite. Marketingul conduce lumea (femeilor).

Numărul 4. Timpul necesar pregătirii pentru orice tip de eveniment. De la călcarea hainelor și până la machierea cu o extraordinară atenție, toate acesta durează cât formarea universului.

Și uite așa am făcut eu pe repede înainte un top patru lucruri cât de cât enervante în anumite situații în cazul femeilor. Cu toate astea, lumea capătă sens (invers) de fiecare dată când o mândră stă tolănită în fața unui șifonier plin și îl privește de parcă ar fi gol. Iar toate situațiile se vor concluziona printr-un clasic ”mai am nevoie de cinci minute”. Iar peste acele cinci minute vor veni altele aproape de fiecare dată. Dar cine mai stă să numere?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu