Follow Me

27.11.2015

I see you and hear you

Există din ce în ce mai multe soluții pentru a face din mediul în care trăiești un adevărat colț tehnologic. Căutam zilele astea un interfon de casă și am pornit, ce-i drept, de la ideea (greșită) că toate interfoanele arată precum cele instalate pe la blocuri. Ce bine că m-am înșelat! Am găsit câteva modele care par desprinse din filme SF. Unele modele de interfoane erau doar audio, însă există și video-interfoane care, după cum le spune și numele, au o cameră video la care poți face cu mâna. Cu alte cuvinte, interfoane de casă sunt multe, însă doar unul e cel potrivit (înțelept style). La capitolul preț interfon, lucrurile diferă evident în funcție de ce interfoane de casă îți alegi. Hai că m-am repetat un pic.

Ideea e că pe timpuri, dacă stăteai la casă și venea cineva în vizită, trebuia să strige cât putea de tare la poartă până când îl auzeai. Asta dacă nu aveai sonerie ca la bloc. Mă rog, ideea este că acum toată lumea își instalează astfel de dispozitive și rezolvă orice problemă. Eu recomand cu încredere magazinul Electra pe care îl poți găsi fix la adresa: http://www.electrainstal.ro/

O să vezi acolo tot felul de interfoane care vor redefini conceptul de ușă închisă... sau deschisă. Cu touchscreen și așa mai departe. Unde mai pui că cei de la Electra au propria echipă de montaj și instalare a echipamentelor și îți mai oferă și suport atât în perioada de garanție, cât și în cea de post-garanție. Și ca să revenim la capitolul aminti mai sus denumit generic preț interfon lucrurile stau ok, belive you me.


Încă un sfat personal: încercați să beneficiați de un sistem de iluminat corespunzător la intrare. La intrare în casă, zic. Găsești tot pe site-ul pe care l-am trecut mai sus și sisteme de iluminat foarte ok, cu proiectoare de calitate și așa mai departe. Ideea e că eu mă declar mulțumit de servicii și pentru că sharing is carring am zis să împărtășesc o experiență ok.

Aș putea include articolul acesta în categoria la fel de generic denumită ” La casă e muuuuult mai ok decât la bloc”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu