Follow Me

11.11.2015

Într-o ureche

În urmă cu aproximativ două săptămâni m-am panicat, ca orice om normal, când în urechea dreaptă auzeam un soi de vâjâit. După căutări pe internet am ajuns la fel și fel de rezultate, printre care se număra și posibilitatea ca eu să sufăr de vertij. M-am panicat ca orice om normal, însă m-am liniștit repede, văzând că nu aveam totuși niciunul dintre simptomele pe care o persoană care suferă de vertij le-ar avea. 


După ce am făcut research pe internet am concluzionat că cel mai bine este să merg la un cabinet orl, ceea ce am și făcut. A durat ceva până când am găsit un medic specialist în domeniu orl în oraș, pentru că în perioada respectivă pe unde sunam pentru programare, primeam același răspuns conform căruia era un mare congres de specialitate în afara orașului. Am găsit în cele din urmă o ”breșă” în programul unei clinici și astfel am mers la control. În urma consultației, s-a dovedit faptul că nu aveam nimic grav, ci doar o mică inflamație. Mi-a prescris un tratament pe care l-am urmat cu strictețe, pentru că sunt un om responsabil, iar acum sunt ok. Unul dintre cele scrise pe rețetă a fost un ulei care poate fi încadrat în segmentul de „remedii naturiste”. Trebuia să picur din uleiul respectiv 30 de picături în apă fierbinte și să inhalez aburii. Am fost sceptic, dar acum pot să spun clar că atunci când o să mai vină vorba de remedii naturiste voi fi mai receptiv.


Ideea este că cel mai ok este să mergi la medic încă de la primele simptome, în cazul de față la Orl. Chiar dinainte să te apuci să cauți pe internet tot felul de răspunsuri care nu se aplică în cazul fiecăruia. Personal, m-am lecuit de paranoia pe care internetul o poate instaura. Și ca să te încurajez și mai tare să mergi la medic înainte să faci tu pe medicul, îți reamintesc ca la o clinică specializată vei beneficia de personal calificat cu o experiență vastă. Și nu îți fă griji în privința banilor, pentru că dacă ești smart vei înțelege că sănătatea chiar nu are preț, iar prevenirea este cel mai bun remediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu