Follow Me

20.12.2015

Aici, acum: Allview X2 Soul Style

Sărbătorile se apropie cu viteza luminii beculețelor din instalația de brad, iar cum tehnologia ne este bună prietenă, o se se cam lase cu cel puțin câteva zeci, dacă nu sute de fotografii... în format jpeg, bineînțeles. Ce să mai, zeci de mii de cuvinte înghesuite în fotografii, dacă ar fi să ne luăm după zicala o fotografie valorează cât o mie de cuvinte. Și slavă Domnului că avem unde să ne mândrim cu amintirile noastre. Rețelele sociale rullz.

Partea bună este că nu trebuie să ai neapărat un DSLR mai scump decât mașina pe care o conduci ca să faci poze simpatice și sugestive. Evident, dacă ești fotograf profesionist trebuie să ai un DSLR mai scump decât mașina pe care o conduci, dar acum vorbim  despre momentele acelea în care trebuie să fi prezent ”aici, acum”. Și poți să spui orice, dar camera foto a smartphone-ului este uneori cel mai bun aparat pentru simplul motiv că este prezent cu tine oriunde. Ești la cursuri, n-ai scris nimic de pe tablă, scoți telefonul, faci o poză, ai tot cursul. Vrei să fii super fotograf pe Instagram, scoți telefonul, faci o poză chiar și la cer, aplici un filtru și ai rezolvat. Selfie-urile sunt iar un bun exemplu despre ce înseamnă să fii omul potrivit în fața telefonului potrivit.

Și acum să vorbim puțin despre telefonul potrivit: Allview X2 Soul Style. Ei bine, telefonul e unul cât se poate de proaspăt și cu siguranță își va găsi locul în multe buzunare, genți sau rucsacuri. Are un aspect elegant și modern care merge mână în mână cu o rezistență bună la zgârieturi, atât pe partea din față, cât și pe cea din spate, asigurată de sticla rezistentă Asahi Glass. Unde mai pui că e atât de subțire, mai exact 6.95 mm, încât te întrebi unde încape atâta tehnologie?! 


Și când zic tehnologie mă refer la tot ce înglobează el sub ecranul de 5 inch cu o rezoluție de 1280x720. Procesorul Quad Core tactat la 1.3 Ghz, alături de cei 2 Gb de memorie ram fac totul să fie atât de natural și plin de stil. Tot la capitolul stil va conta faptul că smartphone-ul vine cu Android Lollipop 5.1. care optimizează și armonizează întreg ansamblul. Evident, temele și fonturile le poți schimba după bunul plac, astfel încât stilul tău să fie oglindit (că tot este acoperit cu un strat de sticlă) și în smartphone-ul tău Allview X2 Soul Style.

Acum e acum, pentru că, din punctul meu de vedere, Instagramer pasionat, camera foto din spate este bijuteria acestui telefon. Și nu am folosit întâmplător cuvântul bijuterie, pentru că în componența camerei foto de 13 MP a telefonului, una dintre cele 4 lentile este din safir. Aceasta este prevăzută cu filtru anti-reflexie și filtru UV, tocmai ca fiecare fotografie să capete un plus de calitate. Și de ce nu, valoare sentimentală. Unde mai pui că, pentru mine, cifra 13 este una plină de însemnătate, deci 13 MP sună perfect.Led-flashul sau, mai popular spus, blițul, ajută la realizarea fotografiilor în condiții de iluminare scăzută, astfel că nu ai de ce să te îngrijorezi dacă din întâmplare soarele e plecat de mult sau s-a ars becul când vrei să imortalizezi o amintire. Selfie-urile încă sunt la modă, așa că un selfie cu camera frontală de 5 MP în momentul în care ai cel mai mult de învățat pentru un examen va fi un prilej bun de a strânge like-uri sau inimioare.

Idei să ai, că de restul se ocupă Allview X2 Soul Style. Poți pune camera la treabă și să realizezi fotografii de tipul ”3D photo”, ”360 Panorama” sau chiar ”HDR-shot”. 13 MP aranjați bine de tot într-o fotografie chiar vor face câte cele o mie de cuvinte din zicala pe care am scris-o la început. Și, pentru ca totul să fie așa cum trebuie să fie, camera de 13 MP, bijuteria acestui telefon, filmează și Full HD doar pentru simplul fapt că... poate. Într-o simplă concluzie, ce este necesară fără doar și poate, Allview X2 Soul Style poate reprezenta o extensie a stilului meu. Simplu, aici, acum!


Și pentru că suntem în luna decembrie, o perioadă în care cadourile sunt prezente mai mult ca niciodată, te anunț prin acest paragraf că și tu te poți înscrie în concursul BlogAwards ce are drept premiu un smartphone Allview X2 Soul Style. Deci, nu mai sta pe gânduri și apucă-te să scrii! Consideră articolul ca fiind o scrisoare către Moș Crăciun.


Un comentariu:

  1. Ce tare, nu am mai auzit pana acum de un telefon care sa aiba lentila din safir! :D

    RăspundețiȘtergere