Follow Me

26.12.2015

Trading online românesc

Dacă ai văzut ”Lupul de pe Wall Street”, atunci este posibil să ți se fi părut tare să fii broker și să-ți câștigi existența din brokeraj. Eu, după cum am mai spus și cu alte ocazii, nu sunt foarte orientat spre un astfel de domeniu, dar există oameni care într-adevăr pot face asta. Tocmai de aceea am primit un soi de invitație pentru a scrie câteva vorbe despre Sales-Point.ro, o companie de marketing înființată chiar anul acesta, adică 2015. Și acum trebuie lăsată la o parte prejudecata conform căreia dacă sunt ”noi” nu sunt buni. Sales Point este o companie de marketing românească ce are în componență oameni profesioniști, cu experiență, și își propune să introducă serviciile brokerului internațional, Trade1000, dar și să ușureze accesul celor care fac această activitate la tehnologii de ultimă oră ce au drept scop final tranzacționarea online.


Și, așa cum în aproape orice domeniu, segmentul de online este prezent, nu este de mirare faptul că se încearcă implementarea cu succes a trading-ului online, astfel încât acesta să devină o activitate normală pentru traderii din România. Personal, mă gândesc la faptul că în cine știe câți ani, poate 50, poate 100, totul, dar absolut totul se va putea desfășura online. Practic se creează un univers alternativ. Asta așa ca o paranteză. Cei de la Sales-Point se caracterizează prin câteva cuvinte sugestive pentru cei orientați spre acest domeniu și anume: inovație, tehnologie, profesionalism, valorificarea potențialului. Sună bine, iar dacă măcar una dintre cele patru valori enumerate cu un rând mai sus rezonează cu tine, atunci s-ar putea să faceți echipă bună. 

Poți intra și pe facebook-ul agentiei Sales Point, pentru mai arunca câte un ochi pe ici pe colo să vezi despre ce este vorba. Și cu facebook și cu site, n-ai cum să te pierzi. Și ca să revin puțin la site, acolo găsești toate serviciile de care beneficiază cei care fac parte din proiectul Sales Point, dar și un support bine pus la punct astfel încât să capeți acces la informațiile de care ai nevoie. Deci: România, Sales Point, tradeing online și profesionalism. Cam așa sună rezumatul a ceea ce am scris mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu