Follow Me

13.03.2016

Ce mi-am luat din târg cu 20 de lei

Ieri, adică pe 12 martie am dat o raită prin târg Craiova. Vremea mi-a fost potrivnică, la modul că a fost vânt, aproape ploaie și frig. Cu toate astea, mi-am luat mândra de mână și-am pornit la drum cu rucsacul în spate. Acolo m-am întâlnit și cu tata, fără să planificăm nimic. (Apropo, de la el am moștenit pasiunea mea pentru "vânat vechituri").

Singurul lucru pe care-l aveam în cap atunci când am plecat era acela de a-mi găsi căști pentru ipod NEAPĂRAT! Dacă mi-ai citit cele 10 concluzii de februarie, atunci știi că la mine căștile se strică într-o veselie. Zis și plecat. Cu toate astea, mi-am mai cheltuit câțiva lei și pe alte chestii cel puțin interesante.

Geanta pe care o vezi în poze am pescuit-o dintr-o grămadă cu alte chestii și mi-a atras atenția pentru simplul fapt că este Timberland (my favorite brand so far). E micuță și m-am gândit că o să fie perfectă pentru hard disk-ul extern, cu tot cu cablu. Am negociat-o de la 10 lei la 5 lei și-am pornit mai departe cu un moral excelent.Imediat am găsit chestiuța de decor cu acea colivie pe suportul ăla. Loredanei i-a plăcut și-am luat-o cu 5 lei. Hai că e simpatică.

O altă "captură" de care sunt mândru o reprezintă ceasul de perete. Îmi place că cifrele sunt scrise. Ceasul e simpatic, vesel și merge perfect în bucătăria noastră mică. Nu avea baterie, dar eram sigur că funcționează. Tot 5 lei am dat pe el și acum, în timp ce scriu, îmi dau seama că ieri am numărat din 5 în 5.

Până acum, căștile, care erau primul meu obiectiv pentru care venisem în târg, nu prea erau de găsit. Cu toate astea, victorie! Am găsit o grămăjoară cu cel puțin 30-40 de perechi de căști.

Le-am găsit pe cele pe care le vezi în poza de mai sus, le-am testat și-au funcționat. Arată bine, se aud impecabil (am ureche bună) și, deși erau jegoase, am plătit cei 5 lei ceruți de băiețașul care le vindea. Am plecat mulțumit și înfrigurat cu doar 20 de lei cheltuiți

Vezi, ideea nu e să cheltui mult, ci exact atât cât trebuie. Cel puțin așa funcționez eu și indiferent de momentul în care mă aflu, mereu o să mă simt mișto când cumpăr lucruri dintr-un târg de vechituri. I just love it!


Aaa... era să uit. Atunci când am spălat geanta în care îmi țin acum hard-ul, am observat că avea și un breloc ce se alimentează de la soare (solar stuff) și care clipocește cu numele de Jeremy. Brelocul mi l-am agățat la rucsac pentru că-mi place, iar Jeremy, oricine ai fi, mersi pentru geantă... e chiar tare!

Song to play: Kings of leon - beautiful war

2 comentarii:

  1. Cunosc sentimentul! Daca ai drum si posibilitate viziteaza targul de vechituri din Cluj Napoca (sambata).O seara faina sa ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag. Mersi de recomandare. Seară frumoasă!

      Ștergere