Follow Me

02.07.2016

Camera îl face pe om sau omul face camera?!

De ce este important să ne decorăm camera într-un mod creativ? Păi, pentru simplul motiv că de-a lungul vieții noastre petrecem ceva vreme între cei patru pereți și-un acoperiș. Fie că dormim, lucrăm, observăm herghelii întregi de cai verzi sau facem break-dance, e musai ca încăperea să fie decorată într-un mod creativ care să ne cam reprezinte, zic. E cam ca la haine. Nu cred că vei purta vreodată haine care n-au nimic în comun cu tine sau care nu îți dau un boost de încredere sau mai știu eu ce. Așa e și cu dormitorul sau living-ul în care stai. Te și întreb acum: Camera îl face pe om sau omul face camera?! (deep thinking)

Indiferent de răspuns, hai să-ți dau niște idei interesante prin care poți să îi faci camerei tale o schimbare de look. Să îți fie drag să vii acasă și să te arunci în patul tău de o persoană sau două, să ai mai multă poftă de muncă, dacă lucrezi de acasă sau să ai unde să-ți faci selfie-uri interesante pentru Instagram. 

Presupunând că am trecut de perioada în care era la modă să ai mileuri pe perete cu imprimeu floral și lustră cu șase brațe agățată de tavan, ne îndreptăm spre metode mai creative și foarte ușor de pus în practică prin care o simplă cameră poate deveni ceva mai mult de atât. 


Mai exact, către stickero.ro ne îndreptăm. Un site drăguț și bine aranjat care la rândul lui îți poate aranja măcar una dintre încăperile casei. Pe mine mă încântă ideea de a avea în cameră unul sau mai multe stickere decorative. Și crede-mă, ai de unde să alegi. Mai exact din aproximativ 440 de modele, care sunt evident împărțite pe categorii, cum ar fi, de exemplu, stickere cu animale, peisaje sau stickere cu temă urbană. Fac aici o paranteză și îmi aduc aminte că atunci când eram micuț îmi doream la nebunie să am un perete pictat cu Spider-Man. Eh, acum mi-aș putea pune un astfel de sticker pentru că da, există.


De asemenea, dacă uneori te simți lipsit de inspirație sau pur și simplu ai nevoie de un imbold, atunci o să apreciezi cu siguranță categoria de stickere cu mesaje motivaționale.   Gândește-te că, pornind de la simpla lipire a unui sticker pe perete, camera ta poate căpăta un plus de personalitate și creativitate. Și, din toată ecuația asta, cam tu ai cel mai mult de câștigat pentru că te alegi cu o cameră care arată foarte interesant. Nici nu-ți mai zic încă o dată că nu trebuie să fii inginer sau arhitect pentru a lipi unul sau mai multe stcikere decorative. E ușor. Chiar ușor. Ușor, ușor. 

Iți doresc spor la decorat!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu